+ 86 15221069629
Minden kategória

Vállalati hírek

Ön itt van : Főoldal>Hírek>Vállalati hírek

A nyári turisztikai tevékenységek hivatalosan megnyitottak

Idő: 2020-12-29 Találatok: 3

Az Oriplas Machinery éves kiváló személyzeti utazási és fejlesztési képzési tevékenységei ma kezdődtek. A rendezvény útvonala Sanghajt, Yixinget és Wuxit tartalmazza.
Ezen kívül ajándékokat is készítettünk minden tag számára.
Az elmúlt évben gyors fejlődést és nagyszerű eredményeket értünk el. Ez mind az Oriplas gép minden tagjának erőfeszítéseinek köszönhető. A vállalat összhangban van az állandó innovációval 、 A minőségközpontú, mint a vállalkozás szelleme, folyamatosan új fejlesztési modellt keres az extrudálás területén. Az Oriplas cég gyártóbázisa bezárt Sanghaj előtt, a jelenlegi építési terület 8000 négyzetméter, és mindenféle extrudáló gyártósor gyártására képes. Az elmúlt idő előkészítése után a vállalat termékeit egyre több bel- és külföldön alkalmazták, és az ügyfelek jól fogadták.
Az Oriplas köszönetet mond minden alkalmazottnak, aki keményen dolgozott a vállalatért. Reméljük, hogy mindenki továbbra is keményen dolgozik és magasabb eredményeket fog elérni.
Mindenki élvezi ezt az utat.

图片 2