+ 86 15221069629
EN
Minden kategória

Kiállítás Hírek

Ön itt van : Főoldal>Hírek>Kiállítás Hírek

Az Oriplas részt vett a Guangzhou-i Nemzetközi Járványmegelőzési Anyag- és Eszközvásáron 2020 június 10. és 11. között

Idő: 2020-08-12 Találatok: 19
5f33afe88264c
Június 10-én részt vettünk a Guangzhou Nemzetközi Járványmegelőzési Anyag- és Eszközvásáron a Guangzhou Poly World Trade Expo 4. csarnokában. A kiállítás 2 napig tartott, 36,000 4 négyzetméteres kiállítási területtel, 600 kiállítási területtel, köztük járványokkal prevenciós termékek kiállítási területe, felszerelési kiállítási terület, átfogó szolgáltatási kiállítási terület és nyersanyag kiállítási terület. Guangzhou-ban több mint 200 kiállító volt, köztük több mint 6,000 vállalat, a várható szakmai látogatók száma XNUMX fő. Számos olyan tevékenységet tartottak, mint az "Járványmegelőzési anyagok élő fesztiválja" és az "Járványmegelőzési anyagok exportpolitikai szemináriuma". Ez nemcsak Kína kiváló minőségű és minősített járványellenes anyagait mutatja be a világ számára, és fokozza a kínaiak imázsát. Termékek; ugyanakkor megkönnyíti a hazai

vállalkozások, kapcsolódó intézmények, tengerentúli kormányok és kereskedelmi képviselők, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjenek a kiváló minőségű vállalkozásokkal, és minősített kínai járványellenes anyagokat vásároljanak a hatékonyság javítása és a költségek csökkentése, valamint sürgős szükségleteik megoldása érdekében.

Az általunk kiállított termék olvadékfúvott kendő gyártósor berendezés. Az olvadt fújt kendő a maszk alapanyaga. Az olvadékból fújt kendő főként polipropilénből készül, és a szál átmérője elérheti az 1-5 mikronot. Sok üreg van, a szerkezet bolyhos, és jó a ráncokkal szembeni ellenállás. Az egyedülálló kapilláris felépítésű ultrafinom szálak növelik a rostok számát és felületét egységnyi területen, így az olvadékfúvott kendő jó szűrhetőséggel, árnyékolással, hőszigeteléssel és olajabszorpcióval rendelkezik. Használható levegőben, folyékony szűrőanyagokban, izoláló anyagokban, nedvszívó anyagok, maszkanyagok, hőszigetelő anyagok, olajelnyelő anyagok és törlőkendők.

微 信 图片 _20201229091258