+ 86 15221069629
EN
Minden kategória

Kiállítás Hírek

Ön itt van : Főoldal>Hírek>Kiállítás Hírek

Az Oriplas Machinery arra számít, hogy találkozunk a 6. PAKPLAS Expo 2019-en

Idő: 2019-10-31 Találatok: 1

A Suzhou Oriplas Machinery mindig a legjobb minőséget és jobb ügyfélszolgálatot követ. Megalakulása óta a Suzhou Oriplas Machinery nagy hírnévvel rendelkezik a hazai és a külföldi piacon. Annak érdekében, hogy a világ minden táján egyre több ember tudjon meg többet rólunk, úgy döntünk, hogy részt veszünk a 6. PAKPLAS Expo 2019 rendezvényen. 4. november 6–2019-án kerül megrendezésre. Professzionális műanyag extrudáló gépek gyártói vagyunk. Ott várunk rád. Standunk száma A90. Üdvözöljük a vizsgálatot, és látogassa meg standunkat.

5f2538459c4c6

A pakisztáni műanyaggyártók szövetsége elkötelezett amellett, hogy bemutassa a pakisztáni műanyagipart itthon és külföldön, ösztönzi a műanyagfeldolgozó ipar fejlődését, egyesíti és előmozdítja a vállalatok közötti együttműködést, valamint elősegíti az egyének és a vállalatok részvételét a műanyagfeldolgozó iparban műanyag kereskedelem.

2019-ben a pakisztáni műanyagvásár nemcsak a műanyaggyártó iparban zajlik, hanem az ipar minden területén tevékenykedő szakembereknek lehetőséget kínál a termékek bemutatására, a növekedés és a társadalmi interakciók elsajátítására az egész ipari láncban.

Elviszjük a legújabb műanyag extruder gépünket és PE ​​csőgyártó gépünket a kiállításra, hogy megmutassuk látogatóinknak, és mindannyian többet tudjunk termékeinkről és cégünkről. Ugyanakkor oda küldjük vezető mérnökünket és legtapasztaltabb értékesítőnket, hogy bemutassa termékeinket a látogatóknak. Szakmailag megválaszolják az összes kérdést a technológiával és a termékekkel kapcsolatos ismereteikkel.

A Suzhou Oriplas Machinery Co. Ltd. a Taicang Shuang Feng ipari zónában, Suzhou városában található. Ez egy csúcstechnológiás és innovatív vállalat, amely magas és közepes minőségű műanyag extrudáló fröccsöntő berendezések kutatásával és fejlesztésével foglalkozik. A munka kiterjed a cső extrudáló gépiparra, a profil extrudáló gépiparra és a pelletizáló gépre és más alkalmazásokra, a berendezés összeszerelésére, amely megoldásokat kínál az egy-, ikercsavaros extruder öntőformákhoz és más downstream berendezésekhez. Az ügyfelek különböző igényeinek megfelelően, energiatakarékos és intelligens speciális kivitelű extrudáló gyártósor biztosítása.