+ 86 15221069629
EN
Minden kategória

Kiállítás Hírek

Ön itt van : Főoldal>Hírek>Kiállítás Hírek

Az Oriplas vár rád a PLASTIVISION INDIA 2020-ban

Idő: 2019-11-11 Találatok: 5

Az Oriplas részt vesz a PLASTIVISION INDIA 2020 rendezvényen. A kiállítás 16. január 20–2020-án kezdődik. Címe: Mumbai Kiállítási Központ. A kiállítási központ a Nesco Complex épületében található, a Western Express autópályán, Goregaon, Mumbai. Az Oriplas-t a C1-20 fülkén találja. Őszintén üdvözöljük látogatását és érdeklődését.

5f2536abba3de

Ezúttal a cső extrudálási vonalainkat vesszük a kiállításra.

HDPE / PP vízellátó és gázellátó cső extrudáló vezeték:

Az e géppel előállított csövek mérsékelt merevséggel, szilárdsággal, valamint jó rugalmassággal, rothadásgátlóval, stresszoldó hasadással és kedvező forró olvadással rendelkeznek. Az előnyök miatt ezt a nagy átmérőjű csövet a városokban a víz- és gázszállító rendszer előnyben részesített termékének tekintik.

Dupla falú hullámos cső gépsor:
A dupla falú hullámos csövet elsősorban a vízelvezetési rendszerhez használják. PE és PP esetében választhat nagy hatékonyságú egy- vagy kettős csavaros extrudert. PVC esetén választhat kúpos ikercsavaros extrudert vagy párhuzamos ikercsavaros extrudert.

A Plastivision India, India nemzetközi műanyag és gumi kiállítása mindig is a világ tíz legnagyobb műanyag szakmai kiállításának egyike volt, és magas láthatóságot és messzemenő befolyást tartott fenn a világon. Az indiai műanyagok és gumi nemzetközi kiállításnak az All-India Műanyaggyártó Szövetség (AIPMA) ad otthont. Az Indiai Műanyag és Gumi Nemzetközi Kiállítás ideje alatt a műanyagipar ismert vállalatai bemutatják a műanyag termékek gépeinek és formáinak, valamint a nyomdagépek és csomagológépek üzemeltetésének bemutatóit.

Kiváló csőgyártó gépek beszállítójaként az Oriplas vállalat testreszabott megoldásokat tud nyújtani, és gyorsan reagál az ügyfelek igényeire; Szintén teljes körű szolgáltatást nyújthatunk a különböző vevők számára, és a korábbi projekt-megvalósíthatósági tanulmányból 、 projekttervezés 、 termék pozicionálás 、 műhelytervezés 、 gépi telepítés 、 hibakeresés 、 személyzet képzése és értékesítés utáni szolgáltatás a kívánt jó minőségű termékek biztosítása érdekében.