+ 86 15221069629
EN
Minden kategória

Kiállítás Hírek

Ön itt van : Főoldal>Hírek>Kiállítás Hírek

A Suzhou Oriplas Machinery részt vesz a Plastex Üzbegisztán 2019-ben

Idő: 2019-09-27 Találatok: 1

A Suzhou Oriplas Machinery részt vesz a Plastex Uzbekistan 2019 rendezvényen. A kiállítás 9. október 11–2019-én kezdődik. Címe: 107, Amir Temur utca, Tashkent, Üzbegisztán. A Suzhou Oriplas Machinery céget a C88 fülkében teheti meg. Őszintén üdvözöljük látogatását és érdeklődését.

QQ kép 20201229113030

A Suzhou Oriplas Machinery Co., Ltd. a Taizhou Cuangfeng ipari zónában található, Suzhou városában. Ez egy csúcstechnológiai és innovatív vállalat, amely magas és közepes minőségű műanyag extrudáló öntőberendezések kutatásával és fejlesztésével foglalkozik. A munka kiterjed a cső extrudáló gépiparra, a profil extrudáló gépiparra és a pelletizáló gépre és egyéb alkalmazásokra, a berendezés összeszerelésére, megoldás biztosítására egyrétű ikercsavaros extruderhez, penészhez és más downstream berendezésekhez. Az ügyfelek különféle igényeinek megfelelően, speciális kivitelű extrudálási gyártósor biztosítása az energiatakarékos és intelligens előnyökkel.

Elvisszük a legújabb cső extrudáló vonalunkat a kiállításra, és szívesen meglátogatjuk és érdeklődünk. Elküldjük oda vezető mérnökünket és legtapasztaltabb értékesítőnket, hogy bemutassa termékeinket a látogatóknak. Szakmailag megválaszolják az összes kérdést a technológia és a termékek ismeretében.

Az Oriplas vállalat vezető tagjai a szakértők, akik több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek az extrudálási iparban.
A vállalat rendelkezik a jövőbeni innovatív fejlesztőcsapattal és kiváló minőségű és tapasztalt mechanikus 、 elektromos hibakeresési értékesítés utáni csapattal, valamint fejlett gépi feldolgozó bázissal és modern szerelőműhellyel.

Ha érdekli a műanyag extrudálás, a HDPE cső extrudálása, a PVC csőgyártó gép stb. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, vagy keresse fel standunkat. Mi vagyunk a legjobb HDPE csőgyártó gépek gyártója. Válassza az Oriplas-t, válassza ki a legjobbat!